Natasja van Ooijen

                                 

     VitalityCoach4U.com

         YOUR PERSONAL HEALTH MANAGER !

 

Over NATASJA VAN OOIJEN,
Professioneel Coach & Health MANAGER
op het gebied van Vitaliteit-, Mental-, Verjongings- & AD(H)D-, en (orthomoleculair) Weight coaching en Stressreductie.

 

Ik ben Natasja vanOoijen (1972), gelukkig getrouwd met mijn lieve man Jeroen, moeder van een lief, schattig zoontje (2007), ik werk vanuit huis, help, samen met mijn man, mensen extra geld vanuit huis te laten verdienen op een leuke manier http://www.extraverdiensten.nl// en ikzelf heb mijn passie voor gezondheid, trainen en lesgeven/coaching uitgebreid en help mensen en bedrijven naar hun persoonlijke doelen, een verbeterde gezondheid en een heerlijk energievol hier en nu!

Mensen 100 % zichzelf zien zijn/worden is prachtig.

 

Vitaliteit en sport (fitness, krachttraining, hardlopen, dressuursport), lezen, transformatie in denken, dharma en positieve energie zijn mijn passie en tegelijkertijd mijn hobby's en beroep, ik ben altijd in beweging en ontwikkeling op zoek naar persoonlijke groei op het gebied van gezondheid/voeding.

 

Al zolang ik me kan herinneren deel ik mensen die ervoor openstaan mijn vergaarde kennis. Ik kom oorspronkelijk uit de semi-topsport, ik heb ruim vijfentwintig jaar semi-professioneel op Internationaal niveau in de dressuursport op het hoogste nivo gereden, had een eigen stal en volgde intensieve trainingen van diverse Olympische deelnemers en medaillewinnars en reed met mijn eigen paarden (meestal Trakehners) wedstrijden ook internationaal. De ervaring uit mijn professionele sport betrek ik ook bij mijn werk.

 

SPORT

Nu doe ik sinds januari 2012 aan hardlopen
(toen was ik van mijn overgewicht af -bijna-, mijn overgewicht ben ik verloren dmv eten, niet door sporten, ik leg je graag uit hoe jij dit ook kan)
- inmiddels loop ik afstanden als een hele marathon, in april 2013 heb ik voor het eerst de volledige Marathon van Rotterdam 2013 gelopen. Inmiddels staan er 2 Marathons op mijn naam.


Daarnaast doe ik Pilates, Rustige Yoga, halve marathons op tijd, meditatie en drie keer per week krachttraining (fitness), soms rijd ik nog paard en incidenteel wil ik nog wel eens mensen instructie geven op het gebied van dressuursport.

 

KENNIS

Diverse kennis heb ik vergaard, op persoonlijk en sportgebied, op het gebied van gezondheid en (natuurlijke) voeding, van vele diverse, bijna ontelbare, leermeesters (waaronder ook Bob Proctor bekend van The Secret) gecertificeerd, en diverse Personal trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en sport (ook Olympiade deelnemers en medaillewinnaars), ontelbare cursussen, verkorte opleidingen, cursussen, seminars en erkende beroepsopleidingen
met als basis de op dit moment i.o. zijnde
HBO BA Medische Basiskennis Opleiding,
Voeding & Brein, Darmen, Hart/Chol., Overgewicht
Epigenetica en de rol van onze cellen
Mental Coaching (afgerond bij Sonneveltopleidingen), Orthomoleculaire Weightcoaching en Voeding i.o.
Paleoprincipe i.o.
SLIM principe i.o.
en lid van de MOERMAN vereniging
BGN Gewichtsconsulente (afgerond) BGN regsitratienummer 1764),
AD(H)D Coaching (afgerond),
Reiki 1,2, en 3 (afgerond).

 

Ook ben ik bezig "VitalityCoach4u" te professionaliseren voor o.a. de volgende accredittaties:

KTNO, BATC (volledige) - Medische Basiskennis HBO BA-, VIV - MentalCoach- (inmiddels een feit), FAGT, LVNG, MBOG, NSG, VNRT en erkent Gewichtsconsulente BGN (inmiddels een feit).

 

Ook is VitalityCoach4U zich aan het uitbreiden, en wel op het gebied van het Paleo Principe, MOERMAN Principe, SLIM principe EN Orthomolucaire gewichtsbeheersing.

 

Tevens de specialisaties: Fibromyalgie en Darmen & Spijsvertering. Voeding & Brein, Voeding & Darmen, Voeding en Hart/Cholestorol, Voeding & Overgewicht. Voeding & Overgang.

 

MEER
Daarbij staat voor mij centraal het verhogen van zelfbewustzijn en het anderen helpen inzichtelijk maken van eigen denkbeelden en persoonlijke valkuilen. Graag leer ik de client zijn of haar zelfoplossend vermogen te verhogen.

 

Ook geven mijn man en ik Netwerkmarketing trainingen en Multi-Level-Marketing trainingen, voor distributeurs/consultants uit diverse netwerken en van elk nivo. Hoe behaal jij je doel? Weet jij waarom sommige doelen wel en sommigen niet behaald worden? Hoe verkrijg ik een succesvol team? zie kopje Netwerk Marketing Coaching.

 

Mijn man en ik zijn al ruim vijftien jaar actief in Netwerkmarketing en leiden een succesvol team wat in 25 landen zit over de wereld. We hebben een team van meer dan 8000 members. Leer ook van ons, je bent niet meer afhankelijk van alleen je eigen sponsor of upline, leer neutraal van onze -ruim 15 jaar- succesvolle ervaringen in diverse bedrijven in NWM-MLM.

 

Vele verschillende mensen maken gebruik van onze ondersteuning.

Voor henzelf, bedrijfs- of beroepsmatig. Van advocaten tot eigenaren van winkels/kantoren en spirituele en niet-spirituele mensen, van huismoeders tot teammanagers. Kortom, verschillende mensen van alle leeftijden, en richtingen, en een ieder met een eigen andere reden.

 

Trainingen zijn ook online mogelijk! -skype- (alleen bij een vlekkeloze verbinding) dus ook als je in het buitenland zit of ver weg woont, met een goede internetverbinding, geen probleem.

 

OP MAAT
Alles is bespreekbaar.

Ben je opzoek naar iets speciaals?

Iets specifieks en je wilt daarbij ondersteund worden?

Mail ons wat jij wilt en je krijgt een passend aanbod.

 

Betaalbare Personal (Vitality) Coaching voor iedereen!

 

Bepaal je eigen leefstijl.........laat je hierin begeleiden.

Wil je financiele onafhankelijkheid? WIl je jezelf energieker voelen? Wil je er jonger uitzien? Wil je je uitstraling en charisma optimaliseren? Wil je bevrijd zijn van je oude belemmerende gedrag waardoor je steeds weer datgene kiest wat je eigenlijk NIET wilt? Of wil je weten wat je beter wel of niet kunt eten? Wil je je jonger voelen, of je echte leeftijd met minimaal 10 jaar verlagen?

 

"VitalityCoach4u" hanteert vriendelijke prijzen en zie deze site bij Vergoedingen Zorgverzekeraar voor meer detail.

Waarom zijn wij betaalbaar voor een ieder?

Dit heeft te maken met onze overtuiging voor de wet van de Karma.

Wie goed doet voor een ander, goed ontmoet. 


intakegesprek is kosteloos, zie tarieven.

 

HET BREIN
Leuke tip
: We beschikken over apparatuur waarbij we, heel veilig, jou kunnen aantonen hoe jij denkt, wij kunnen jouw hersengolven, jouw 'gedachten' zichtbaar maken, aan jou laten zien.

 

Ook kunnen we jou ermee laten 'spelen' zodat je je concentratievermogen kan vergroten en trainen.

 

"Je verbeeldingskracht/gedachten brengt ons overal, zonder dat komen we nergens"

 

Aan de hand van onze apparatuur kun je zo ook duidelijk verschil zien in het VOOR de sessie en het NA de sessie.

 

Ook kunnen wij jou op die manier laten zien dat ook jij in verbinding staat met hetgeen waar jij naar opzoek bent.

 

Het ligt allemaal voorhanden.

Laat ons jou helpen hiervan bewust te worden en ermee te leren werken.

 

 

Levenselixer ASEA,

verjongt en voorkomt

vroegtijdige veroudering!

 

|

bekijk de info

 

bestel direct met korting via:

www.vitalitycoach4u.teamasea.com

 

Bekijk

het filmpje: 

http://player.vimeo.com/video/42236492

 

 

"Winnen of verliezen,

volgen of leiden,

geleefd worden of leven,

succes of falen.

 

De verschillen in uitersten

zijn groot.

 

Jij maakt de bewuste keuze."
*****

 

 

TIP: WWW.NOBLE-HOUSE.TK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasja van Ooijen

Leefstijl & Vitaliteits Coach

Netwerkmarketingspecialiste

Tel:+31-6-18579284

b.g.g. mailen svp

 

MAILCONTACT:

info@mentalcoach4u.com

 

 

Vitality & MentalCoach4U zijn een onderdeel van In2business Consultancy International

KvK Rotterdam 24343854

 

* in voorbereiding
zie: vergoedingen zorgverzekeraar

 

 

 

 

YOUR PERSONAL (HEALTH-) MANAGER !