Natasja van Ooijen

           

    Lifestyle & VitalityCoach4U

 

 

 

Vergoedingen Zorgverzekeraars

 

 

De vergoedingen van de zorgverzekeraar

 gaan uit het aanvullende pakket.

Je betaald dus geen eigen risico!

check jouw vergoeding op:

 

http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/
Zorgverzekeraars.html

 

‘VitalityCoach4u’ is op dit moment aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 

Hiervoor geldt dat u een gedeeltelijke of gehele vergoeding kunt krijgen. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Uit uw aanvullende verzekering! Dus het heeft GEEN invloed op uw eigen risico!!!

Kijk je vergoeding voor de BGN na via deze link:
http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/38/Zorgverzekeraars
Verder op deze pagina zult u hierover bijzonderheden lezen.


En VItalityCoach4U is in voorbereiding volledig geaccrediteerd te zijn voor nog andere beroepsverenigingen, en zal dan alszodanig aangesloten worden bij erkende beroepsverenigingen, o.a. de Vereniging voor Integrale Vitaliteitskunde (VIV)*, BATC*.

* in voorbereiding.

 

Consulten worden dan ook, naast de BGN, alszodanig vanuit de aanvullende verzekering (geheel of deels) door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Hiervoor gelden weer andere tarieven als de BGN. Controleer uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte hoogte en vergoeding van onze dienstverlening.

Vergoed uw zorgverzekeraar niet of nauwelijks? Let dan op onderstaande:

BATC: "Wij adviseren u om de komende jaren, de aanvullende verzekering tot minimale kosten terug te brengen, zo mogelijk niet meer af te sluiten.
Zoek naar aanvullende verzekeringen die uw wens wel respecteren.
Het uit te besparen bedrag is meestal voldoende om op jaarbasis 6-12 effectieve behandelingen te ondergaan. Want meer behandelingen zijn gemiddeld per jaar nauwelijks nodig.

Wist u dat u vrij bent om een aanvullende verzekering elders af te sluiten, zonder dat u een basisverzekering afsluit?

Dat vele verzekeraars u de mogelijkheid bieden deze zelfs midden in het jaar af te sluiten? Vele zorgverzekeraars in de maand januari hier geen enkel probleem van maken?"

 

 

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende verzekeraars en de vergoedingen. Alle vermelde opgaven zijn onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze gegevens veranderen regelmatig! U wordt dringend geadviseerd om voor de start van de behandeling contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

 

Voor vergoedingen GewichtsConsulten, kunt u met uw verzekeraar contact opnemen. BGN is de beroepsorganisatie. GewichtsConsulten kunnen ook evt. met een andere vorm van begeleiding bij mij gecombineerd worden.

 

" Respecteer het model van
de wereld van een ander
."

*****

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasja van Ooijen

Leefstijl & Vitaliteits Coach

 

YOUR PERSONAL (HEALTH-) MANAGER !

 

Tel:+31-6-18579284

b.g.g. mailen svp

 

MAILCONTACT:

info@mentalcoach4u.com

 

 

Vitality & MentalCoach4U zijn een onderdeel van In2business Consultancy International

KvK Rotterdam 24343854