Natasja van Ooijen

          

    Vitaliteits-, Verjongings-
       & Mental Coach

 

 

 

Waarom iCounselling?


Je vraag of situatie voorleggen

Binnen 48 uur deskundig antwoord

24/7 toegang tot persoonlijke begeleiding

 

Je eigen gedrag wordt bepaald vanuit drie gebieden: vanuit jezelf als mens (met je opvoeding en aanleg), vanuit je rol (als medewerker of gezinslid bijvoorbeeld) en vanuit de context waarin je leeft en werkt (je buurt, stad, met je collega’s).


Counselling betrekt altijd jezelf in deze driehoek: hoe sta jij erin, wat betekent dit voor jou en wat zegt dit van jou?


Het probeert de verbinding te leggen tussen jezelf en de rol en context vanuit jouw beelden en situatie. Coaching beperkt zich veelal tot de rol en context. Counselling betrekt ook nadrukkelijk de gevoelskant hierbij.

 

Online coaching en counselling door VitalityCoach4U iCounselling vindt plaats door middel van tekst, of skypesessies. Je maakt er gebruik van wanneer dat jou het beste uitkomt. Je stuurt een mail, en beschrijft je vraag of kwestie. Na 48 uur, maar meestal eerder, heb je een antwoord op maat van een persoonlijke counsellor.

1.   Registratie
Hiermee registreer je je voor de vrijblijvende REGISTRATIE. Na de registratie besluit je of je verder wilt gaan met vervolgsessies.

Een registratieformulier vraag je aan door een mail te sturen aan:
info@vitalitycoach4u.com ovv aanvraag registratie ICOUNSELLING

2.   Bevestig je registratie
Met de e-mail die je van VitalityCoach4U ontvangt, kun je je registratie bevestigen voor deelname.

3.     Betaling
Na het bevestigen kun je de intake sessie activeren. Dit doe je dmv een betaling van een eerste sessie of een aftelbundel. De betaalgegevens ontvang je als antwoord op je bevestiging registratie. DE INTAKE WORDT NIET BEREKEND ALS SESSIE. DE WERKELIJKE SESSIE VOLGT OP JE INTAKE.

De tarieven:

   via prepaid sessie bundels, zie kopje tarieven.


Een kopie van deze betaling mail je naar info@vitalityCoach4U.com met de instructies zoals je hebt ontvangen in je bevestiging van je registratie.

5.   Intake Sessie
Na de betaling ontvang je een formulier voor de intake-sessie in te vullen en om dat naar de VitalityCoach4U iCounselling te verzenden.

6.   Je eerste antwoord van ons
Binnen 48 uur ontvang je een e-mail van ons, zondagen niet in acht genomen (TENZIJ VOORAF ANDERS AANGEGEVEN ivm vakantie) met het bericht dat het antwoord op je intake  klaar staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF JE HETZELFDE DOEN ALS JE ALTIJD HEBT GEDAAN?

 

DAN ZUL JE HETZELFDE KRIJGEN ALS JE ALTIJD HEBT GEKREGEN!

******

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasja van Ooijen

Vitaliteits Coach

Tel:+31-6-18579284

b.g.g. mailen svp

 

MAILCONTACT:

info@mentalcoach4u.com

 

 

Vitality & MentalCoach4U zijn een onderdeel van In2business Consultancy International

KvK Rotterdam 24343854

 

* meer info via mail